Δημοσιεύσεις

Απεργία 9 Νοέμβρη – Ο Βρώμικος ρόλος και τα ψέματα της ΣΕΣ αποκαλύφθηκαν ξανά

τις 9 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε Γενική Απεργία στην Ελλάδα. Μια απεργία που αποφασίστηκε, δουλεύτηκε και πέτυχε χάρη στην δράση των αγωνιστικών συνδικάτων της Ελλάδας. Ήταν μια από τις πιο μαζικές και επιτυχημένες απεργίες των τελευταίων χρόνων. Σε αυτήν την απεργία τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας είχαν την μαζική στήριξη και αλληλεγγύη αγωνιστικών συνδικάτων από όλο τον κόσμο και μάλιστα στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα παραβρέθηκε σύσσωμη η Γραμματείας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της.

Αυτήν την συγκέντρωση, των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας, του ΠΑΜΕ με την παρουσία της ΠΣΟ η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων – ΣΕΣ επιχειρεί να την παρουσιάσει στο διαδίκτυο ως δράση των δικών της δυνάμεων.

Την μέρα της Γενικής Απεργίας στην Ελλάδα η ΣΕΣ για μια ακόμη φορά ανάρτησε στο διαδίκτυο, στο λογαριασμό της στο TWITTER, υλικό, βίντεο από την μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ παρουσιάζοντας το ως κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, του μέλους της ΣΕΣ στην Ελλάδα.

Σημειώνουμε ότι η ΣΕΣ-ITUC το 2019 δημοσίευσαν μια βρώμικη επιστολή εναντίον του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας μιλώντας για «βίαιες, σταλινικές μειοψηφίες, για το μειοψηφικό γκρουπ ΠΑΜΕ».

Αυτό το μειοψηφικό γκρουπ, αυτά τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα της Ελλάδας οργάνωσαν μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα και αυτή την δράση θέλουν να την καπηλευτούν οι ψεύτες, συκοφάντες, γραφειοκράτες των Βρυξελλών, υπηρέτες των μονοπωλίων.

Αυτή την στάση δεν την έχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά οι δυνάμεις της ΣΕΣ, όπως ο Πρόεδρος της CFDT στην Γαλλία επιτέθηκαν και συκοφάντησαν την μεγάλη απεργία των εργαζομένων στα διυλιστήρια. Είναι εχθροί των εργατικών αγώνων!

Η ΣΕΣ-ΙΤΟΥΚ είναι υπηρέτες της ΕΕ των ΗΠΑ και των επιχειρηματικών ομίλων. 

Για χρόνια αυτές οι δυνάμεις δέχτηκαν και συνυπέγραψαν τα αντεργατικά μέτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη στήριξαν τα αντεργατικά μνημόνια, τις μειώσεις μισθών. 

Και όταν δεν μπορούν να εμποδίσουν τις κινητοποιήσεις των εργατών επιχειρούν  να καπηλευτούν τους μεγάλους εργατικούς αγώνες για να φιλοτεχνήσουν ένα «αγωνιστικό» προφίλ.

Οι εργάτες της Ελλάδας σας ξέρουμε καλά

Κατεβάστε τα ψέματα σας!

Το μειοψηφικό γκρουπ ΠΑΜΕ