Δημοσιεύσεις

Καταγγελία ΕΚΒΣΔ για συλλήψεις διαδηλωτών στην Θεσσαλονίκή

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. καταγγέλλει την απρόκλητη και αναίτια βία της αστυνομίας  με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, κατά την χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση.

Οι προσαγωγές που έγιναν συλλήψεις, σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν το λαό  μας στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς, την μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο  των φονιάδων των λαών,  που θα μπορούν από τα λιμάνια της χώρας μας ανενόχλητοι να στέλνουν στρατεύματα για τους δικούς τους σχεδιασμούς.

Οι κόκκινες μπογιές, τo σύνθημα Killers go home σε στρατιωτικά τζιπάκια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αποτυπώνουν την φωνή των χιλιάδων απεργών της χθεσινής μέρας, που βροντοφώναξαν σε όλη την χώρα, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Αυτά ενόχλησαν την κυβέρνηση της ΝΔ, που μέχρι και χειροπέδες φόρεσε σε τραυματία διαδηλωτή που καθόταν σε καροτσάκι στο νοσοκομείο, δίνοντας τα διαπιστευτήρια της στους Αμερικανονατοϊκούς.

ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν θα τους περάσει! Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων! 

Καλούμε τα σωματεία της περιοχής, τους εργαζόμενους, να καταδικάσουν τα απαράδεκτα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουν την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.