Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω

Σωματείο Ξεν/λων Κω: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Συναδέλφισσες – οι, 

Η Διοίκηση του Σωματείου εύχεται στους εργαζόμενους του κλάδου Καλή Αγωνιστική Χρονιά, Χρόνια Πολλά με Υγεία . 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας για εργασία. Η αίτηση επαναπρόσληψης είναι μια κατάκτηση του κλάδου μας, δεν πρέπει να την χαρίσουμε. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν την περσινή σαιζόν στα ξενοδοχεία να έρθουν στο σωματείο και να καταθέσουν την αίτηση.

Το 2023 να δοθεί μια πρώτη απάντηση από τους εργαζόμενους για την καινούρια χρονιά που ξεκίνησε. 

Συλλογικά μαζί με το Σωματείο να παλέψουμε για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας. Για υπογραφή τοπική κλαδικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερους όρους εργασίας.  

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συνάδελφους ότι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση της αίτησης επαναπρόσληψης είναι 30/01/2023 και δικαίωμα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που τη σαιζόν το 2022  εργάστηκαν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. 

Επίσης οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ  μέχρι την 1 Φλεβάρη.

Για να είναι 100% έγκυρη και διασφαλισμένη η αίτηση επαναπρόσληψης  και να είναι υποχρεωτική από τον εργοδότη αυτή, θα πρέπει να γίνει μέσω του Σωματείου, όπως ορίζει το Άρθρο 8 του Ν.1346/83. 

Αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Σωματείου Πορφυρίου 21 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 10:00 έως  12:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22420-22394.